Gulerodskage

Gulerodskage

Denne kage kan både bruges til dessert og til morgenmad, da den er sund og ikke indeholder sukker. Den er meget let og hurtig at lave, og det er jeg fan af. Du behøver ikke at have dårlig samvittighed over at lave denne kage, da den ikke ikke feder og består af sunde ingredienser. Så med denne kage kan du gøre morgenmaden meget mere spændende og stadig holde din vægt. Kagen er rigtig god at lave i store portioner, så du har nem morgenmad til travle dage, så det er bare med at komme i gang…

Ingredienser:

  • 2 store gulerødder
  • 2 spsk kikærtemel eller 2 æg
  • 2 dl havregryn
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk allehånde
  • ½ tsk vaniljepulver
  • 1 tsk bagepulver
  • Saften fra ½ citron

Blend alle ingredienserne og lad dejen hvile i omkring 10 minutter. Hæld dejen i et lille ovnfast fad, og sæt faddet ind i forvarmet ovn på 200 C i omkring 20 minutter. Tjek om kagen er færdig ved at stikke en gaffel i den og se om dejen hænger ved.

Kagen kan nydes både varm og kold.

Save

Save

GemGem



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Pinterest