Misdannelsesscanning og kønnet

Misdannelsesscanning og kønnet

Vil du gerne høre, hvad vores babys køn er? For  en uge siden var min mand og jeg til misdannelsesscanning på Holbæk Sygehus for at få tjekket babyen og dens udvikling, misdannelser, væksten, kropsdele og hjerteslag. Den lille baby ligger helt indenfor normalen, om end lidt tynd om maven og alt ser bare perfekt ud – scanningen tog lidt længere tid end normalt, da vores lille baby ikke ville ligge stille, der var et højt aktivitetsniveau.

Lægen spurgte ind til, om vi gerne ville have kønnet at vide, og vi har begge været helt enige fra starten af, at det ville vi meget gerne vide for at kunne have et endnu tættere bånd og stærkere opbygning til det lille nye væsen, der vokser derinde i maven. Så han viste os på scanningen, at vi venter en lille dreng! Efter scanningen sad vi og diskuterede navne. Da jeg delvis er fra Spanien, vil vi gerne have et navn, der kan udtales på dansk, spansk og engelsk, så det stiller nogle krav. Vi googlede navne, og vi fandt de sødeste navneforslag. Vi faldt så over et meget specielt og gammelt, spansk navn, som vi begge er ret vilde med – Valentín. Så vi er ret besluttede på, at det er bare navnet.

I dag er det en uge siden scanningen, og jeg er 20 + 4. Jeg har faktisk været så heldig, at jeg har kunnet mærke liv første gang i 18. uge, helt præcis 17 + 4. Min mand lå og lyttede til de små bobler i maven og snakkede med vores lille dreng, hvor han så fik et spark lige i kæben – så vi mærkede faktisk liv første gang sammen! Som førstegangsfødende kan man forvente at mærke liv første gang omkring 20. – 22. uge. Jeg har siden da mærket bevægelser og liv dagligt. Det føles fantastisk at vide, at der ligger en lille baby dreng og vokser sig stærkere og stærkere for hver dag. Det kan dog være lidt svært at falde i søvn, når der ligger en lille dreng og holder fest i maven – men jeg elsker at mærke ham så meget allerede, så jeg ofrer gerne min søvn for det.

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Pinterest