Muffins

Muffins

Disse muffins kan både bruges til morgenmad, snack eller til, når du er på farten. De er meget lette at lave og så er de rigtig sunde, da de er fyldt med gryn, bær og kanel, som virker stabiliserende på blodsukkerniveauet. De er lækre svampede i midten, og så kan de sagtens fryses ned –  dette gør jeg jævnligt, og så er bare så let at tø dem op natten før og tage dem med som morgenmad på farten. Så kan du eventuelt lune dem igen, lige inden du nyder dem.

Ingredienser (giver omkring 8 muffins):

  • 3,5 dl havregryn
  • 1½ dl appelsinjuice
  • 1½ dl plantemælk (eller komælk)
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk kanel
  • 200 g frugt (gerne frossen)

Bland havegrynene med juicen og plantemælken – du kan også sagtens anvende komælk. Tilsæt herefter bagepulveret og kanel. Jeg brugte frosne blåbær denne gang, da de giver en god balance til juicen. Fordel dejen i muffinforme. Bag dem i 25 min ved 180 grader.

Save

GemGem



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Pinterest