Om Green Stories


Mit navn er Christa Wengel Escasaín Berg, og jeg bor i Hvalsø sammen med min mand, Kasper. Jeg har en bachelor i Naturressourcer og en kandidat i Klimaforandringer, begge fra Københavns Universitet. Denne baggrund har åbnet mine øjne for samfundets indvirkning på natur, miljø og klima samt konsekvenserne af dette. Samfundet er i en negativ udvikling med overforbrug samt stress,  og jeg prøver at gøre op med denne livsstil ved at leve mere bæredygtigt.

Jeg startede denne blog, da jeg har fundet ud af, at min mand og jeg lever lidt anderledes end andre – vi spiser overvejende vegansk, jeg laver næsten al mad fra grunden, laver egen hudpleje og prøver at være så selvforsynende så muligt. Gennem denne blog vil jeg dele vores livsstil, opskrifter, tanker og ideer til at leve mere i tråd med naturen.

Tusind tak fordi du læser med!

 

 

 

 


Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Pinterest