Spinatpesto

Spinatpesto

Her er min første opskrift, som jeg deler på bloggen. Jeg elsker pesto, og det er en fantastisk opfindelse, som kan bruges til mange forskellige retter – pasta, kartofler, pizza, brød….

Den første pesto jeg nogensinde lavede var på basilikum, som er den mest traditionelle. Denne gang fik jeg lyst til at lave den på spinat, da jeg havde så meget liggende.

Ingredienser:

  • En pose frisk spinat
  • Saften fra en kvart citron
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk salt
  • En håndfuld solsikkekerner

Tilsæt alle ingredienserne til blenderen og blend, indtil det har en cremet konsistens. Hvis du ønsker en mere flydende pesto, så kan du tilføre lidt mere citronsaft.

Tip: Dette er en vegansk version, men du kan tilføje lidt parmesan for at tilføje en lækker smag.

Jeg brugte denne pesto som bund til pizza, i stedet for en tomatsovs – det er virkelig lækkert.

Save

Save

GemGem



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Pinterest