Vandmelon smoothie

Vandmelon smoothie

Jeg elsker at drikke en smoothie til morgenmad! Det er en rigtig lækker måde at starte dagen på, og så er det virkelig sundt – i sådan et glas er der masser af næringsstoffer, vitaminer, mineraler og fytokemikalier.  Noget af det bedste er desuden, at det er så hurtigt at lave, og så kan man tage det med på farten, hvis man ikke har tid om morgenen til at spise derhjemme. Man kan desuden variere i en uendelighed i form af smag, farve og konsistens, så man kan lave den mere eller mindre cremet.

Det er også lækkert at tilføre nogle forskellige krydderier i sine smoothies, såsom mynte og citronmelisse, hvilket bare øger næringsindholdet og smagen. Det er rigtig god ide altid at have nogle frugter i fryseren, som du har skåret i små tern. Du kan selvfølgelig også købe frossen frugt, men ved at købe din yndlingsfrugt (elsker fx ananas) så har du mulighed for at variere indholdet i stedet for basere det på frossen frugt, som man kan finde i supermarkeder, hvor der ikke er den store variation. Du bør især altid have frosne bananer liggende, da de virkelig gør smoothien lækker og cremet.

I morges lavede jeg en smoothie med frossen banan og vandmelon, som var rigtig lækker. Du bliver nødt til at prøve den!

Ingredienser (til én person):

  • 1 frossen banan i skiver
  • 2 skiver vandmelon
  • 3 – 4 blade mynte
  • 1 – 1½ dl juice

Tilsæt alle ingredienser til en blender, og blend det hele sammen. Tilsæt juice indtil du opnår den ønskede konsistens. Hæld på et glas og nyd med det samme. Og for miljøets skyld, så lad vær med at bruge plastik sugerør – det er ikke nødvendigt og al den plastik er virkelig unødvendig.

GemGemGemGem

GemGem

GemGemSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Pinterest