Velkommen til min blog


Jeg har oprettet denne blog, da jeg gerne vil dele min hverdag med andre. Min mand og jeg lever lidt anderledes, end andre gør – vi spiser vegansk, jeg laver det meste mad fra grunden, laver min egen hudpleje og prøver at leve så bæredygtigt så muligt. Her på bloggen vil jeg dele opskrifter, tips, tricks og hvordan man kan leve mere i tråd med naturen. Jeg glæder mig til at komme i gang med at skrive blogindlægs og forhåbentligvis kunne inspirere et par stykker på vejen.

Jeg har en baggrund indenfor miljø og natur, men dette vil jeg fortælle mere om i en af mine senere indlæg. Jeg håber, at du vil læse med og følge min historie. Så hvis du vil vide mere, så læs med næste gang.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Pinterest